Du trenger / You'll need
3 egg / 3 eggs
3 dl sukker / 3 dl sugar
2 moste bananer / 2 mashed bananas
1 1/2 dl smeltet margarin / 1,5 dl melted butter
8 ss melk / 8 tablespoons of milk
5 1/2 dl hvetemel / 5,5 dl flour
2 ts vaniljesukker / 2 teaspoons of vanillasugar
1 ts natron / 1 teaspoon of sodium bicarbonate
2 ts bakepulver / 2 teaspoons of bakingpowder
Gjerne også 100gr melkelinser eller hakkede nøtter
Feel free to use chopped chocolate or hazelnuts aswell!
Egg og sukker piskes til eggedosis. Deretter bland alt i en bolle med mikser eller for hånd. Jeg bruker alltid å ta i bakepulveret til slutt, for muffinsene blir gjerne større om du ikke rører så mye etter bakepulveret er hatt i. Oppskriften skal være nok til rundt 25 muffins, pluss/minus et par - avhengig av hvor mye røre du heller i hver form. Muffinsene skal stekes ved 220 grader i ca 13 minutter til de er gylne på farge.
Stirr the eggs and the sugar into eggnog, then mix all the ingredients in a bowl with a handmixer or by hand. I always use to add the bakingpowder last, because the cupcakes usually gets bigger if I don't stirr to much after the bakingpowder is in. The recipe is enough for about 25 cupcakes (normal size/small). The cupcakes is cooked in the oven on 220 Degrees Celsius in about 13 minutes, when they are golden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar